0346 - 551463
Beoordeling TAP Het Centrum
Ik ben voor het aanbrengen van mijn klikgebit terecht gekomen bij Het Centrum. Ze waren scherp geprijsd en op redelijke afstand van waar ik woon. Mijn eerste indruk bleek te kloppen; nette praktijk, aangenaam en vriendelijk personeel en een tandarts die me precies vertelde wat hij ging doen.

Hoe werkt Tandartskostenvergelijking?


De werkwijze van Tandartskostenvergelijking is voor patiënten-consumenten anders als voor u als tandarts of medewerker van een tandartsenpraktijk.


 

  • Wanneer u op zoek bent naar een voordelige tandartsofferte en gebruik wilt maken van Tandartskostenvergelijking, vindt u meer informatie bij U als patiënt
  • Tandartsen en medewerkers van tandartspraktijken die een bijdrage willen leveren aan Tandartskostenvergelijker.nl kunnen voor meer informatie terecht op de pagina U als tandartsShare/Bookmark