0346 - 551463
Review TAP P&F
Nette praktijkruimte met grote wachtkamer, waarin veel mensen zaten te wachten. Het was er erg druk en het leek wel een beetje lopende band werk. Duurde lang voordat ik eindelijk aan de beurt was, maar toen werd er wel de tijd voor me genomen. De behandeling was pijnlijk en kreeg op mijn verzoek extra verdoving. Ben tevreden met het eindresultaat.

Tandartsoffertes vergelijken loont de moeite!

Waarom Tandartskostenvergelijker.nl

Sinds januari van dit jaar zijn de tarieven van tandartsen in Nederland vrijgegeven. In een proefperiode van 3 jaar mogen tandartsen zelf de tarieven bepalen voor de verschillende behandelingen. Dit resulteert in aanzienlijke prijsverschillen tussen de ene en de andere tandarts. Voor u als consument kan het de moeite lonen om uw tandartsofferte te vergelijken met die van andere tandartsen. Prijsverschillen tot wel 40% zijn geen uitzondering.

Misschien geeft u de voorkeur aan uw eigen tandarts, maar wat nu als de prijs van de tandartsofferte aanzienlijk lager kan uitvallen. Tandartskostenvergelijker.nl biedt een platform voor tandartsen en patiënten om de voordeligste offerte te ontvangen voor uw tandartsbehandeling.

Via deze tandartskostenvergelijker kunt u uw tandartsofferte uploaden en krijgen tandartsen de gelegenheid om een tegenaanbieding te doen.

Naast de mogelijkheid om een voordelige offerte te ontvangen, kunt u ook beoordelingen lezen van de tandartsen. U heeft als patiënt namelijk de mogelijkheid om een review achter te laten naar aanleiding van uw behandeling. Zo kunt u anderen helpen bij het kiezen van een tandarts.

Zorgverzekering
Een tandartsbehandeling kan een dure ingreep zijn, daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden voor uw zorgverzekering. Kiest u voor een standaard tandartsverzekering of toch een aanvullende? Op de website van de consumentenbond kunt u een duidelijk overzicht vinden wat er mogelijk is op het gebied van tandartsverzekering

 

U krijgt tekst en uitleg

U ziet door de bomen het bos niet meer... wij kunnen ons dat goed voorstellen. Daarom hebben wij een aantal veel voorkomende begrippen en termen uit de tandartszorg, voor u op een rijtje gezet. Zo bent u nog beter voorbereid!.
Share/Bookmark