0346 - 551463
Beoordeling TAP Het Centrum
Ik ben voor het aanbrengen van mijn klikgebit terecht gekomen bij Het Centrum. Ze waren scherp geprijsd en op redelijke afstand van waar ik woon. Mijn eerste indruk bleek te kloppen; nette praktijk, aangenaam en vriendelijk personeel en een tandarts die me precies vertelde wat hij ging doen.

Uw offerte invoeren

Stap 1 van 2:
Wanneer u uw persoonsgegevens heeft ingevuld klikt u op "Opslaan en naar invoeren offerte". U komt nu op de pagina waar u de offerte van uw eigen tandarts kunt invoeren.

De velden met een * moeten worden ingevuld om uw aanvraag goed te kunnen verwerken. Uw e-mail adres gebruiken we om met u te communiceren, uw leeftijd kan van belang zijn bij sommige behandelingen en uw postcode wordt gebruikt om de reisafstand tot de klinieken te kunnen bepalen.

Over uzelf

Uw contactgegevens

Hoever wilt u naar een tandarts reizen?
Share/Bookmark