0346 - 551463
Beoordeling TAP Het Centrum
Ik ben voor het aanbrengen van mijn klikgebit terecht gekomen bij Het Centrum. Ze waren scherp geprijsd en op redelijke afstand van waar ik woon. Mijn eerste indruk bleek te kloppen; nette praktijk, aangenaam en vriendelijk personeel en een tandarts die me precies vertelde wat hij ging doen.

Hoe werkt Tandartskostenvergelijking voor u als tandarts?

 

Stap 1 Schrijf u in als tandarts(praktijk)

Als tandarts(praktijk) dient u zich eerst te registreren. De registratie is gratis en uw persoonsgegevens zullen niet zichtbaar zijn op de website. Na registratie ontvangt u de inloggegevens die toegang geven tot uw persoonlijke pagina. Hier kunt u uw profiel verder aanvullen met informatie over:

  • ervaringsjaren
  • gesproken talen
  • specialicaties
  • parkeergelegenheid, enz.

Op de pagina vult u tevens uw prijzen in voor de prestaties en behandelingen die u in de praktijk verricht en kunt u de status van de lopende offertes volgen. 


Stap 2 Uitbrengen van een tegenofferte

Wanneer er een offerte wordt geupload die aan uw criteria beantwoordt, krijgt u hier automatisch een notificatiemailtje van. De persoon in kwestie blijft voor u anoniem, maar u krijgt wel relevante informatie zoals leeftijd, geslacht en reisafstand. Vervolgens kunt deze man of vrouw een tegenaanbieding doen.

Het ligt voor de hand dat meerdere tandartsen een offerte zullen uitbrengen. De maximale looptijd voor het uitbrengen van een offerte is 3 weken, maar kan door de patient worden verkort. Wanneer de patiënt een passende aanbieding heeft ontvangen en een keuze heeft gemaakt stopt de looptijd en ontvangt u een notificatiemailtje.


 

Stap 3 Koppeling tussen patiënt en tandarts

Wanneer de patient voor u heeft gekozen ontvangt u van ons de verdere contactgegevens. Zo kunt u contact opnemen met de desbetreffende persoon en een afspraak maken voor een nadere kennismaking en/of de behandeling(en) bespreken of inplannen.
Share/Bookmark