0346 - 551463
Beoordeling TAP Dentalvision
De tandarts van Dentalvision is een vrouw van weinig woorden, maar volgens mij wel een deskundige tandarts. Er was een bedrag afgesproken voor mijn behandeling, maar toen ik in de stoel lag moest er nog iets gebeuren. Hier heeft ze niets extra?s voor gerekend. Qua deskundigheid, een aanrader. Het is alleen lastig om je auto te kunnen parkeren?

Hoe werkt Tandartskostenvergelijking voor u als tandarts?

 

Stap 1 Schrijf u in als tandarts(praktijk)

Als tandarts(praktijk) dient u zich eerst te registreren. De registratie is gratis en uw persoonsgegevens zullen niet zichtbaar zijn op de website. Na registratie ontvangt u de inloggegevens die toegang geven tot uw persoonlijke pagina. Hier kunt u uw profiel verder aanvullen met informatie over:

  • ervaringsjaren
  • gesproken talen
  • specialicaties
  • parkeergelegenheid, enz.

Op de pagina vult u tevens uw prijzen in voor de prestaties en behandelingen die u in de praktijk verricht en kunt u de status van de lopende offertes volgen. 


Stap 2 Uitbrengen van een tegenofferte

Wanneer er een offerte wordt geupload die aan uw criteria beantwoordt, krijgt u hier automatisch een notificatiemailtje van. De persoon in kwestie blijft voor u anoniem, maar u krijgt wel relevante informatie zoals leeftijd, geslacht en reisafstand. Vervolgens kunt deze man of vrouw een tegenaanbieding doen.

Het ligt voor de hand dat meerdere tandartsen een offerte zullen uitbrengen. De maximale looptijd voor het uitbrengen van een offerte is 3 weken, maar kan door de patient worden verkort. Wanneer de patiënt een passende aanbieding heeft ontvangen en een keuze heeft gemaakt stopt de looptijd en ontvangt u een notificatiemailtje.


 

Stap 3 Koppeling tussen patiënt en tandarts

Wanneer de patient voor u heeft gekozen ontvangt u van ons de verdere contactgegevens. Zo kunt u contact opnemen met de desbetreffende persoon en een afspraak maken voor een nadere kennismaking en/of de behandeling(en) bespreken of inplannen.
Share/Bookmark