0346 - 551463
Review TAP P&F
Nette praktijkruimte met grote wachtkamer, waarin veel mensen zaten te wachten. Het was er erg druk en het leek wel een beetje lopende band werk. Duurde lang voordat ik eindelijk aan de beurt was, maar toen werd er wel de tijd voor me genomen. De behandeling was pijnlijk en kreeg op mijn verzoek extra verdoving. Ben tevreden met het eindresultaat.

Hoe werkt Tandartskostenvergelijking voor u als patient?

De stappen voor het uploaden van uw tandartsofferte

 
 

Stap 1:
Aanmelden of registreren kan op de twee manieren:

 • Klik op “Stap 1 Plaats uw tandartsofferte”
 • Klik op de oranje-button “Plaats nu uw tandartsofferte en kijk…”

Stap 2:  offerte invoeren stap 1
Op deze pagina vult u uw persoonsgegevens in en de velden met een sterretje(*) zijn verplicht. Onderaan de pagina kunt u de gegevens opslaan, “Opslaan en naar invoeren offerte"en komt u bij de volgende stap waarbij u uw huidige offerte kunt invullen.

Stap 3:  offerte invoeren stap 2
Op deze pagina kunt u de offerte invoeren zoals u die van uw eigen tandarts heeft ontvangen.

 • Prestaties:
  u kiest een prestatie(behandeling), geeft het elementnummer aan (indien van toepassing) en vult de prijs in zoals die op uw offerte is vermeld. Gebruik voor elke prestatie een nieuwe regel door te klikken op “Voeg een regel toe"

 • Materiaal en/of techniekkosten:
  op een offerte worden deze kosten meestal apart vermeld. Deze kosten kunnen bv. bestaan uit de kosten die een tandarts moet betalen aan een tandtechnisch laboratorium of een andere leverancier. Gebruik voor verschillende kosten een nieuwe regel door te klikken op “Voeg een regel toe

 • Aanvullende informatie:
  hier kunt u aanvullende informatie meegeven in uw offerteaanvraag zoals het gewenste materiaal voor een kroon of brug, informatie over implantaten en een korte omschrijving t.a.v. uw behandeling of klachten (indien van toepassing)

Als u alles correct heeft ingevuld dient u een vinkje te zetten en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en kunt u de offerte opslaan door te klikken op “Sla mijn offerte op


Stap 4:

Uw aanmelding en het uploaden van uw offerte is geslaagd. Uw aanvraag wordt nu gestuurd naar de verschillende tandartsen die aangesloten zijn bij Tandartskostenvergelijking.nl . Zij hebben 3 weken de tijd om u een tegenvoorstel aan te bieden.

Stap 5:
U ontvangt per e-mail uw inloggegevens waarmee u kunt inloggen op uw eigen pagina. (wanneer u geen mail heeft ontvangen in uw Inbox, kijk dan even in uw Spambox. Het kan zijn dat het bevestigingsmailtje hierin terecht is gekomen).

Stap 6:
Over het verloop van de aanbiedingen door andere tandartsen wordt u via e-mail op de hoogte gehouden. Door in te loggen op uw persoonlijke pagina kunt u o.a. uw gegevens aanpassen en de offertes nalezen.

Stap 7:
U heeft 3 weken de tijd om een keuze te maken uit de verschillende tegenoffertes. Wanneer u ingelogd bent op uw eigen pagina kunt u de verschillende offertes bekijken en een keuze maken. Pas wanneer u een keuze heeft gemaakt worden uw contactgegevens verstuurd naar de desbetreffende voor een tandarts. Deze zal vervolgens contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Stap 8:
Wanneer de behandeling is afgerond vragen wij u vriendelijk om een beoordeling te schrijven over de tandarts(praktijk) die u behandeld heeft. 
U kunt  uw beoordeling geven door op uw persoonlijke pagina te klikken op Tandartsbeoordeling.

Uw ervaring en oordeel is belangrijk voor mensen die nog een keuze moeten maken voor een tandarts.
Share/Bookmark