0346 - 551463
Beoordeling TAP Dentalvision
De tandarts van Dentalvision is een vrouw van weinig woorden, maar volgens mij wel een deskundige tandarts. Er was een bedrag afgesproken voor mijn behandeling, maar toen ik in de stoel lag moest er nog iets gebeuren. Hier heeft ze niets extra?s voor gerekend. Qua deskundigheid, een aanrader. Het is alleen lastig om je auto te kunnen parkeren?

Disclaimer


De website Tandartskostenvergelijking biedt haar bezoekers de mogelijkheid om hun tandartsofferte te uploaden. Aan tandartsen en tandartspraktijken wordt de gelegenheid geboden om een tegenofferte uit te brengen.


  • Tandartskostenvergelijking streeft ernaar om de informatie op deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te laten zijn. Desondanks kan Tandartskostenvergelijking niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden, onvolledigheid en/of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website.

  • Hetzelfde geldt voor aan deze site verbonden externe sites en/of documentatiemateriaal dat door Tandartskostenvergelijking is verstrekt. In geen enkel geval is Tandartskosten-vergelijking aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie hetzij via deze website, hetzij op enige andere manier door Tandarts-kostenvergelijking verstrekt.

  • Tandartskostenvergelijking is niet aansprakelijk voor mogelijke virussen op de website en kan de informatie op deze website zonder verdere aankondiging wijzigen.

Op deze aansprakelijkheidsbeperking alsmede alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van het gebruik van door Tandartskostenvergelijking verstrekte informatie hetzij via deze website, hetzij op enige andere wijze, is Nederlands recht van toepassing.

 
Share/Bookmark