0346 - 551463
Beoordeling TAP Het Centrum
Ik ben voor het aanbrengen van mijn klikgebit terecht gekomen bij Het Centrum. Ze waren scherp geprijsd en op redelijke afstand van waar ik woon. Mijn eerste indruk bleek te kloppen; nette praktijk, aangenaam en vriendelijk personeel en een tandarts die me precies vertelde wat hij ging doen.

Disclaimer


De website Tandartskostenvergelijking biedt haar bezoekers de mogelijkheid om hun tandartsofferte te uploaden. Aan tandartsen en tandartspraktijken wordt de gelegenheid geboden om een tegenofferte uit te brengen.


  • Tandartskostenvergelijking streeft ernaar om de informatie op deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te laten zijn. Desondanks kan Tandartskostenvergelijking niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden, onvolledigheid en/of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website.

  • Hetzelfde geldt voor aan deze site verbonden externe sites en/of documentatiemateriaal dat door Tandartskostenvergelijking is verstrekt. In geen enkel geval is Tandartskosten-vergelijking aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie hetzij via deze website, hetzij op enige andere manier door Tandarts-kostenvergelijking verstrekt.

  • Tandartskostenvergelijking is niet aansprakelijk voor mogelijke virussen op de website en kan de informatie op deze website zonder verdere aankondiging wijzigen.

Op deze aansprakelijkheidsbeperking alsmede alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van het gebruik van door Tandartskostenvergelijking verstrekte informatie hetzij via deze website, hetzij op enige andere wijze, is Nederlands recht van toepassing.

 
Share/Bookmark