0346 - 551463
Beoordeling TAP Het Centrum
Ik ben voor het aanbrengen van mijn klikgebit terecht gekomen bij Het Centrum. Ze waren scherp geprijsd en op redelijke afstand van waar ik woon. Mijn eerste indruk bleek te kloppen; nette praktijk, aangenaam en vriendelijk personeel en een tandarts die me precies vertelde wat hij ging doen.

Tandartsbeoordelingen

U wilt niet alleen een voordelige tandartsofferte, maar ook graag weten wat andere mensen van een tandarts vinden. Om een juiste indruk te krijgen van een tandarts of tandartspraktijk kunt u gebruik maken van de tandartsbeoordelingen op Tandartskostenvergelijking.nl. Dit kan u helpen bij het kiezen.

 

De review is een persoonlijke beoordeling van een tandarts door iemand die al een behandeling achter de rug heeft. De beoordeling kan gaan over de deskundigheid, medewerkers of de praktijkruimte. Wanneer u een goede of juist slechte ervaring heeft gehad met een tandarts, dan kunt u die beschrijven en delen met andere mensen. Zo helpt u anderen bij het maken van de juiste keuze.


 

Spelregels bij het schrijven van een tandartsbeoordeling

U bent vrij om in de beoordeling uw eigen mening te geven wanneer het gaat om de ervaringen met een bepaalde tandarts(praktijk). Dit kan een positieve, maar ook een negatieve ervaring zijn. We vinden het wel belangrijk om de reviews betrouwbaar, correct en fatsoenlijk te houden.

We u vragen daarom rekening te houden met de onderstaande regels:

  • De beoordeling dient onderbouwd te zijn met argumenten en een waarheidsgetrouw beeld te geven.
  • De beoordeling mag geen beledigende, discriminerende, haat zaaiende,  bedreigende en/of aanstootgevende taal bevatten.
  • De beoordeling mag geen persoonlijke gegevens zoals (e-mail)adressen en/of telefoonnummers bevatten van medewerkers van de betreffende tandarts(praktijk).

Tandartskostenvergelijking.nl behoudt zich het recht voor om reviews niet te plaatsen of te verwijderen wanneer deze naar ons oordeel inbreuk maken op de rechten van anderen en/of anderszins onrechtmatig of ongewenst zijn.


 

Beoordelingscijfer van de tandarts

Wanneer u voor een behandeling naar de tandarts bent geweest kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina en een beoordeling invullen. Naast het schrijven van uw persoonlijke tekst is het ook mogelijk om de tandarts(praktijk), aan de hand van een aantal criteria, te beoordelen met een cijfer. Het cijfer dat vermeld wordt komt tot stand door het gemiddelde van het aantal beoordelingen.

Share/Bookmark