0346 - 551463
Beoordeling TAP Dentalvision
De tandarts van Dentalvision is een vrouw van weinig woorden, maar volgens mij wel een deskundige tandarts. Er was een bedrag afgesproken voor mijn behandeling, maar toen ik in de stoel lag moest er nog iets gebeuren. Hier heeft ze niets extra?s voor gerekend. Qua deskundigheid, een aanrader. Het is alleen lastig om je auto te kunnen parkeren?

Tandartsbehandelingen

Naast het vrijgeven van de tarieven is er meer veranderd in de tandartszorg. Het nieuwe systeem bevat veel minder codes en tarieven dan voorheen, van 450 terug naar 180. Het samenvoegen en terugbrengen van het aantal codes maakt het eenvoudiger om de tandartstarieven te vergelijken en de rekening transparanter.

 

Tegenwoordig is het veel eenvoudiger om, tot op hoge leeftijd, te blijven beschikken over uw eigen tanden en kiezen. Vroeger waren er weinig betaalbare alternatieven voor mensen met een slecht gebit.

Het trekken van de tanden en kiezen was vaak het enige dat nog restte. Gelukkig hoeft dat nu niet meer. Er bestaan veel technieken en mogelijkheden om uw gebit in een optimale condite te houden.

 

De onderstaande behandelingen komen het meeste voor:
Share/Bookmark