0346 - 551463
Review TAP P&F
Nette praktijkruimte met grote wachtkamer, waarin veel mensen zaten te wachten. Het was er erg druk en het leek wel een beetje lopende band werk. Duurde lang voordat ik eindelijk aan de beurt was, maar toen werd er wel de tijd voor me genomen. De behandeling was pijnlijk en kreeg op mijn verzoek extra verdoving. Ben tevreden met het eindresultaat.

Tandartsbehandelingen

Naast het vrijgeven van de tarieven is er meer veranderd in de tandartszorg. Het nieuwe systeem bevat veel minder codes en tarieven dan voorheen, van 450 terug naar 180. Het samenvoegen en terugbrengen van het aantal codes maakt het eenvoudiger om de tandartstarieven te vergelijken en de rekening transparanter.

 

Tegenwoordig is het veel eenvoudiger om, tot op hoge leeftijd, te blijven beschikken over uw eigen tanden en kiezen. Vroeger waren er weinig betaalbare alternatieven voor mensen met een slecht gebit.

Het trekken van de tanden en kiezen was vaak het enige dat nog restte. Gelukkig hoeft dat nu niet meer. Er bestaan veel technieken en mogelijkheden om uw gebit in een optimale condite te houden.

 

De onderstaande behandelingen komen het meeste voor:
Share/Bookmark